Trimsalon

Het Trimkelderke verzorgt honden van alle rassen, groot en klein. Ook rasloze honden krijgen een toegespitste verzorging met aangepaste producten.

Een trimbeurt omvat alles omtrent vachtverzorging, en ook nagels, oren en tanden worden onderzocht. Naast de gebruikelijke professionele verzorgingsproducten gebruiken wij ook natuurlijke en biologisch afbreekbare producten.

Sommige hondenrassen hebben regelmatige vachtverzorging nodig. Bij deze honden is het erg belangrijk dat zij op een leeftijd van vier maanden reeds kennismaken met een trimsalon. Bij dit eerste bezoek zal de nadruk vooral liggen op kennismaken. Spelenderwijs worden de jonge hondjes vertrouwd gemaakt met de behandelingen die ze later uitgebreider zullen beleven. Deze vroege inzet garandeert dat de honden bij latere bezoeken meer ontspannen zijn zodat de behandeling vlotter kan verlopen. Dit zorgt ervoor dat de trimbeurt efficiƫnter en nauwkeuriger kan verlopen. En dat is natuurlijk voordelig voor zowel de hond als zijn baasje!

Wij verzorgen ook katten en konijntjes. Deze dieren hebben immers soms ook extra vachtverzorging nodig. Ook hiervoor gebruiken wij enkel aangepaste, professionele producten.